وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

واکسن مننژیت برای حجاج اجباری و واکسن آنفولانزا اختیاری است

واکسن مننژیت برای حجاج اجباری و واکسن آنفولانزا اختیاری است معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر اصفهان گفت: دریافت واکسن مننژیت برای هر یک از زائران اجباری و دریافت واکسن آنفولانزا با قیمت بیش از ۲۰۰ هزار تومان اختیاریست.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۴ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 23
کد خبر: ۱۸۵۸۳۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ محسن امینی هرندی با اشاره به اعزام ۷۴۰۰ زائر اصفهانی اظهار کرد: نیمی از این رقم را زائران شهر اصفهان و اطراف آن تشکیل می‌دهند و بقیه مربوط به زائران شهرستان‌های استان هستند.

وی با بیان اینکه هزینه واکسیناسیون برای هر یک از زائران ۶۰۰ هزار تومان و بر عهده خودشان است، تصریح کرد: دریافت واکسن مننژیت برای هر یک از زائران اجباری و دریافت واکسن آنفولانزا با قیمت بیش از ۲۰۰ هزار تومان اختیاریست.

معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر اصفهان تصریح کرد: از طرفی نوعی از واکسن مربوط به عفونت و بیماری‌های تنفسی نیز وجود دارد که تزریق آن داوطلبانه است.

امینی درباره واکسن کووید-۱۹ نیز خاطرنشان کرد: بر اساس اعلام کشور عربستان، زائران باید دست کم ۲ دُز واکسن کووید-۱۹ از هر یک یا مجموعی از آسترازنکا، سینوفارم، اسپوتنیک، فایزر یا بهارات هند را زده باشند.

وی افزود: زائرانی که واکسن ایرانی زده باشند باید دستکم ۲ دوز واکسن سینوفارم نیز دریافت کنند تا مشکلی برای حضور در حج نداشته باشند. / تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار